ΔΕΥΤΕΡΑ 15/2: Ηλιοφάνεια με λίγες μόνο συννεφιές κατά περιόδους. Πολύ υψηλή για την εποχή θερμοκρασία, γύρω στους 19 βαθμούς το μεσημέρι στο κέντρο της πόλης. Αυξημένη η υγρασία τις πρωινές κυρίως ώρες, οπότε και θα σημειωθούν ομίχλες. Απνοια θα κυριαρχεί σε όλη την περιοχή. Ασθενής νότιος άνεμος στον Θερμαικό.

ΤΡΙΤΗ 16/2: Με υγρό, θαμπό και γενικά μουντό καιρό θα κυλίσει η μέρα, με την ορατότητα να είναι περιορισμένη λόγω της αυξημένης υγρασίας. Θα υπάρχουν πάντως και διαστήματα οπου ο ήλιος θα κάνει θαμπά την εμφάνισή του. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο ως προς τις ελάχιστες, δεν θα πέσει κάτω απο τους 12-13 βαθμούς στο κέντρο της πόλης, αντίθετα η μέγιστη θα σημειώσει αισθητή κάμψη, φτάνοντας τους 16-17 βαθμούς, εξ αιτίας της περιορισμένης ορατότητας και του θαμπού γενικά καιρού.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17/2: Δεν αλλάζει κάτι στον καιρό, με την μουντάδα/υγρασία να επιμένει, τις πρωινές ώρες πολύ πιθανόν να έχουμε και τον σχηματισμό ομιχλών, οι οποίες ίσως αντέξουν μέχρι και τις μεσημεριανές ώρες, μην επιτρέποντας τον υδράργυρο να ανέβει πάνω απο τους 17-18 βαθμούς το μεσημέρι στο κέντρο της πόλης. Απνοια θα κυριαρχεί.

ΠΕΜΠΤΗ 18/2: Επιμένει η συννεφιά, μάλιστα μετά το μεσημέρι-απόγευμα, ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα, με την μορφή λασποβροχής. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή,δεν θα ξεπεράσει τους 17-18 βαθμούς στο κέντρο της πόλης,συνοδεία ιδιαίτερα αυξημένης υγρασίας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/2: Συννεφιά έως και τις προμεσημβρινές ώρες, η οποία ενδέχεται να δίνει τοπικές ασθενείς λασποβροχές.Γρήγορα όμως ο καιρός θα καθαρίσει και η ανοιξιάτικη λιακάδα θα κάνει δυναμικά την εμφάνισή της, καθώς θα υποχωρήσει και η πολύ αυξημένη υγρασία των προηγουμένων ημερών. Η θερμοκρασία θα φτάσει και πάλι τους 18 βαθμούς το μεσημέρι στην πόλη.

ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ 20-21/2: Ηλιόλουστο και το Σαββατοκύριακο, με την θερμοκρασία να πέφτει ως προς τις ελάχιστες τιμές, επανερχόμενη δηλαδή σε μονοψήφια νούμερα. Τα μεσημέρια πάντως, και με την βοήθεια της δυνατής λιακάδας, οι μέγιστες θα φτάνουν και τους 18 βαθμούς ίσως και 19.

[ad name=”InsidePostBanner”]