Βελτιωμένος ο καιρός στη χώρα μας μέσα στο Σαββατοκύριακο (10-11/3/2018) με κατά περιόδους νεφώσεις, αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας. Περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες δεν αποκλείονται σε ηπειρωτικά τμήματα αλλά και παράκτια θαλάσσια κυρίως στο Ιόνιο και το βόρειο Αιγαίο τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες. Οι άνεμοι γενικά στα ηπειρωτικά μεταβλητοί ασθενείς και στα πελάγοι από νότιες διευθύνσεις έως 5-6 μποφόρ τοπικά.

Στον χάρτη ειδοποιήσεων αναφέρονται οι περιοχές, όπου οι θερμοκρασίες θα είναι αυξημένες σε σχέση με τις υπόλοιπη χώρα το επόμενον τριήμερο (10-12/3), αγγίζοντας μέσα στη Δευτέρα τοπικά και τους 23-24°C.

Ωστόσο μέσα στη Δευτέρα αναμένουμε νέα μεταβολή στακεντρικά και βόρεια τμήματα με βροχές, αλλά και καταιγίδες. Ωστόσο για την εξέλιξη αυτή θα υπάρξουν ενημερώσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Μπορείτε να βλέπετε την εκτίμηση της τάσης του καιρού έως τα μέσα Μαρτίου από την ομάδα του NorthMeteo ΕΔΩ. Επίσης μπορείτε να παρακολουθείτε live την εξέλιξη των θερμοκρασιακών συνθηκών στη χώρα μας από τους ΧΑΡΤΕΣ μας.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.