Τοπικές βροχές θα επηρεάσουν τα βορειοδυτικά και δυτικά ηπειρωτικά τμήματα την Τρίτη και σε περιορισμένο βαθμό την Τετάρτη

 

Μπορείτε να ακολουθείτε το γκρουπ μας στο facebook, αλλά και το κανάλι μας στο youtube όπου αναμένεται συνεχής ενημέρωση με πλούσιο φωτο-βιντεο-ρεπορτάζ.

 

Την Τρίτη 14/7 αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες στην Δυτική Μακεδονία, την Ήπειρο, την Δυτική Στερεά και την Δυτική Πελοπόννησο θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Τοπικές βροχές είναι πιθανό να σημειωθούν τις πρωινές ώρες στα παράκτια τμήματα της Πιερίας και της Ανατολικής Θεσσαλίας.

Οι άνεμοι θα πνέουν απο βόρειες διευθυνσεις 5-6 έως 7-8 και τοπικά 9 μποφορ στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 στα κεντρικά και βόρεια, από 19 έως 32 στα δυτικά και νότια, από 19 έως 30 στα ανατολικά ηπειρωτικά, και από 23 έως 31 στα νησιά του Αιγαίου.

 

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5-6 και τοπικά 7 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 28 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 26 βαθμούς.

 

Την Τετάρτη 15/7 αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις.

Τοπικές βροχές ή καταιγίδες θα σημειωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά της Ηπείρου, της Δυτικής Στερεάς, και στα ηπειρωτικότερα τμήματα της Πελοποννήσου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5-6 εως 7-8 μποφορ στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 31 στα κεντρικά και βόρεια, από 19 έως 32 στα δυτικά και νότια, από 19 έως 30 στα ανατολικά ηπειρωτικά, και από 23 έως 30 στα νησιά του Αιγαίου.

 

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4-5 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 29 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν τις πρωινές ώρες μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 27 βαθμούς.