Περισσότερο άστατος θα είναι την Τρίτη ο καιρός στην χώρα με τοπικές μπόρες, βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές των ηπειρωτικών.

Τρίτη: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά στα ηπειρωτικά θα είναι αυξημένες και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες στα ορεινά, αλλά και σε πεδινά τμήματα της Μακεδονίας, της Θράκης, της Θεσσαλίας και πιθανόν της Ανατολικής Στερεάς.

Στα υπόλοιπα τμήματα ο καιρός θα είναι καλός.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και στο Αιγαίο βορειοδυτικοί 4-5 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς στα βόρεια, από 18 έως 33 στα κεντρικά, και από 18 έως 30 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Στο Αιγαίο θα κυμανθεί από 20 έως 27 βαθμούς.

Στην Αττική θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες μετά το μεσημέρι στα ορεινά και πιθανόν πρόσκαιρα και σε άλλα τμήματα του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3-4 μποφορ και έπειτα μεταβλητοί με την ίδια ένταση και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς.

Τετάρτη: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες στα ορεινά, κατά τόπους και σε πεδινές περιοχές, στα βόρεια και βορειοανατολικά, και ενδεχομένως στην Ανατολική Στερεά.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και στο Αιγαίο βορειοδυτικοί 4-5 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 34 βαθμούς στα κεντρικά βόρεια, από 20 έως 33 στα ανατολικά και νότια, και από 19 έως 32 στα δυτικά. Στο Αιγαίο θα κυμανθεί από 21 έως 27 βαθμούς.

Στην Αττική θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών στα βόρεια και δυτικά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3-4 μποφορ και έπειτα μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς.