Σύντομο πέρασμα διαταραχής μέσα στην ΔΕΥΤΕΡΑ ( απογευματινές – βραδυνές κυρίως ώρες) θα δώσει άστατο καιρό σε μεγάλο μέρος της δυτικής και βόρειας χώρας, αλλά και του ανατολικού Αιγαίου με έμφαση στο Θρακικό. Αναλυτικότερα: Η μέρα ξεκινάει με λίγες αραιές συννεφιές και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Σταδιακά και από τα δυτικά θα αρχίσουν να πυκνώνουν πρώτα στα δυτικά τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες ο καιρός θα καταστεί άστατος με διάσπαρτες μπόρες ή και μεμονωμένες καταιγίδες. Προς τις πρώτες βραδινές ώρες και έπειτα ο καιρός στα δυτικά θα αρχίσει να καθαρίζει και η έντονη αστάθεια θα μεταφερθεί από το ύψος της κεντρικής Μακεδονίας και ανατολικότερα.

ΧΑΡΤΗΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ
Περιοχές με κίτρινο χρώμα: Σε αυτά τα τμήματα (κεντρική Μακεδονία-Χαλκιδική-Θράκη-Νησιά Β.Αιγίου) τις απογευματινές και έπειτα ώρες ο καιρός θα καταστεί άστατος με τοπικές μπόρες ή και καταιγίδες.
Περιοχές με κόκκινο χρώμα: Σε αυτά τα τμήματα οι μπόρες και οι καταιγίδες θα έχουν αξιόλογο χαρακτήρα και πιθανώς να είναι έντονες. Χρόνος εκδήλωσης φαινομένων: βράδυ Δευτέρας – πρωί Τρίτης

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ο καιρός ξεκινάει με λίγες αραιές συννεφιές σταδιακά και προς το μεσημέρι πιο πυκνές. Το πέρασμα βροχής ή καταιγίδας αναμένεται προς τις βραδινές ώρες και μέχρι λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Κατόπιν ο καιρός θα βελτιωθεί εκ νέου.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.