Η αστάθεια θα επιμείνει και σήμερα Δευτέρα (9/7/2018) προκαλώντας την εκδήλωση καταιγίδων σε μεγάλο τμήμα της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα μετά το μεσημέρι αναμένονται μπόρε/καταιγίδες αρχικά στα ορεινά των ηπειρωτικών τμημάτων, ενώ μετά το απόγευμα θα πρέπει να επηρεαστούν και πεδινότερα έως και παράτκια τμήματα της Μακεδονίας και της Θεσσαλίας. Και στη Θράκη υπαρκτή αλλά αρκετά μειωμένη η πιθανότητα για εκδήλωση καταιγίδων σε πεδινά και παράκτια τμήματα. Τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι ισχυρά κυρίως στα ενδότερα της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας. Πιθανές μπόρες και στα ορεινά της Πελοποννήσου και της Κρήτης.

Και στη Θεσσαλονίκη αυξημένη η πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδας το απόγευμα/βράδυ, ενώ στην Αττική η όποια αστάθεια θα περιοριστεί στα ορεινότερα/ημιορεινότερα τμήματα.

Οι άνεμοι από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2-3 και στο Ιόνιο 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις 6-7 μποφόρ. Στη Θράκη μεταβλητοί ασθενείς.

Η θερμοκρασία έως 32°C στα ηπειρωτικά πεδινά, έως 27-29° στα παράκτια τμήματα.

 

Για να παρακουλουθείτε όλα τα βιντεο της σελίδας μας ακολουθήστε το κανάλι μας το youtube ΕΔΩ, ενώ για να μένετε απόλυτα καιρικά ενημερωμένοι ακολουθήστε την ομάδα μας στο facebook ΕΔΩ.

αστάθεια Ιούλιος καταιγίδες πρόγνωση

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.