Επανέρχεται ο άστατος καιρός κυρίως στα βορειότερα τμήματα της χώρας

 

Μπορείτε να ακολουθείτε το γκρουπ μας στο facebook, αλλά και το κανάλι μας στο youtube όπου αναμένεται συνεχής ενημέρωση με πλούσιο φωτο-βιντεο-ρεπορτάζ.

 

Το Τρίτη 16/6 αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες θα αυξηθούν αρχικά στην Ανατολική Μακεδονία και την Θράκη και από τις προμεσημβρινές ώρες θα σημειώνονται τοπικές βροχές και καταιγίδες, μέχρι και τις απογευματινές ώρες.

Μετά το μεσημέρι τοπικές βροχές και καταιγίδες θα σημειώνονται στην Ήπειρο, τα ορεινότερα τμήματα της κεντρικής χώρας και την Δυτική Μακεδονία και μέχρι τις βραδινές ώρες βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν την Κεντρική Μακεδονία και μέχρι αργά το βράδυ την Ανατολική Μακεδονία.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και στο Νότιο Αιγαίο δυτικοί-βορειοδυτικοί 4-5 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 στα κεντρικά και βόρεια, από 18 έως 28 στα δυτικά και νότια, από 18 έως 30 στα ανατολικά ηπειρωτικά, και από 19 έως 29 στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες το απόγευμα θα αυξηθούν και τις βραδινές ώρες θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς.

 

Την Τετάρτη 17/6 αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες στην Χαλκιδική και την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη (παράκτια) θα είναι αυξημένες και θα σημειώνονται τοπικές βροχές ή καταιγίδες τις πρωινές ώρες.

Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σημειώνονται τοπικές βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά τμήματα της Μακεδονίας, κυρίως στα ορεινά τμήματα της Θεσσαλίας, της Στερεάς και της Πελοποννήσου, ενώ τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα γενικευτούν πρόσκαιρα στην Κεντρική Μακεδονία.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και στο Νότιο Αιγαίο δυτικοί-βορειοδυτικοί 5-6 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 στα βόρεια, από 18 έως 27 στα δυτικά και νότια, από 18 έως 30 στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, και από 19 έως 27 στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Το απόγευμα υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών ή καταιγίδων στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες κατά διαστήματα θα είναι αυξημένες και θα σημειώνονται τοπικές βροχές και καταιγίδες με έμφαση στα ορεινά. Τις βραδινές ώρες υπάρχει πιθανότητα βροχής ή καταιγίδας και στην πόλη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4-5 μποφορ και αργότερα μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς.