Με τους ισχυρούς βοριάδες να είναι το κύριο χαρακτηριστικό στο Αιγαίο το επόμενο διήμερο (31/3 – 1/4/2019) θα κυλήσει ο καιρός.

 

Κυριακή 31/3/2019 – Δευτέρα 1/4/2019
Αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να είναι αυξημένες στην Εύβοια, την ανατολική Στερεά, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Πιθανότητα για παροδικές ασθενείς βροχές στην Εύβοια, τα ορεινότερα της ανατολικής Στερεάς και τη βόρεια Κρήτη την Κυριακή. Μετά το μεσημέρι της Δευτέρας οι νεφώσεις σταδιακά θα διαλυθούν και στις προαναφερόμενες περιοχές. Προς το βράδυ της Δευτέρα ενδέχεται να αναπτυχθούν νεφώσεις στο Ιόνιο.

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις στα ηπειρωτικά ασθενείς, στο Ιόνιο έως 5 μποφόρ και στο Αιγαίο, τη Θράκη και τα ανατολικά ηπειρωτικά από τη Θεσσαλία και νοτιότερα 7 και τοπικά στα θαλάσσια τμήματα 8-9 μποφόρ με τάση εξασθένησης προς το βράδυ της Κυριακής. Τη Δευτέρα σε περαιτέρω εξασθένηση δε θα ξεπερνούν τα 4-5 και τοπικά στις Κυκλάδες και την Κρήτη τα 6-7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: θα αγγίξει τους 18-20°C στα δυτικά, τους 19-21°C στα βόρεια πεδινά. Στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο δε θα ξεπεράσει τους 14-16°C.

 

Μπορείτε να ακολουθείτε το facebook group μας και το κανάλι μας στο youtube ώστε να βλέπετε πανέμορφα timelapse και άλλες καιρικές βιντεο-ανταποκρίσεις.