Συνεχίζεται σχεδόν αμετάβλητη η ζέστη, ωστόσο βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν τα ηπειρωτικά τόσο την Κυριακή όσο και την Δευτέρα.

Κυριακή: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν στα ηπειρωτικά και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στην Μακεδονία, την Θεσσαλία και την Ήπειρο, καθώς και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά κατά τόπους, κυρίως στα ορεινά.

Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα στα ηπειρωτικότερα τμήματα.

Τοπικές μπόρες ή καταιγίδες θα σημειωθούν και στα ορεινά της Κρήτης και της Ρόδου.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και στο Αιγαίο βορειοδυτικοί 4-5 και τοπικά 6 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 35 βαθμούς στα κεντρικά, βόρεια και τα δυτικά, και από 21 έως 33 στα κεντρικά και νότια. Στο Αιγαίο θα κυμανθεί από 22 έως 29 βαθμούς.

Στην Αττική θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3-4 και τοπικά 5 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές μπόρες ή καταιγίδες το απόγευμα στα ορεινά, κατά τόπους και στα υπόλοιπα τμήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς.

Δευτέρα: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες θα αυξηθούν μέχρι τις μεσημβρινές ώρες στα ηπειρωτικά και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες στα περισσότερα τμήματα.

Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και στο Αιγαίο βορειοδυτικοί 4-5 και τοπικά 6 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς στα κεντρικά, βόρεια και τα δυτικά, και από 22 έως 33 στα κεντρικά και νότια. Στο Αιγαίο θα κυμανθεί από 23 έως 29 βαθμούς.

Στην Αττική θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες τοπικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν μπόρες ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3-4 και τοπικά 5 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς.