Βροχερό θα είναι το διήμερο στην Αττική με παράλληλη πτώση της θερμοκρασίας και τα χιόνια να φτάνουν και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο, κυρίως όμως στα βόρεια και δυτικά του νομού.

Συγκεκριμένα αύριο Τετάρτη (13/2/2019) προβλέπονται βροχές οι οποίες τις βραδυνές ώρες θα ενταθούν. Χιονοπτώσεις θα πέφτουν πάνω από τα 500-600 μέτρα, ενώ στην βορειοδυτική Αττική και πρός την Βοιωτία τα χιόνια θα φτάσουν 300-400 μέτρα τις πρωϊνές ώρες, για να ανέβουν στα 400 μέσα στην ημέρα.

Τα φαινόμενα προβλέπεται να είναι έντονα κατά διαστήματα στα βορειοδυτικότερα τμήματα.

Την Πέμπτη (14/2/2019) προβλέπονται βροχές τις πρώτες πρωϊνές ώρες, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειώνονται πάνω από τα 500-600 μέτρα στα ορεινά. Στα βορειοδυτικά οι χιονοπτώσεις εντοπίζονται από τα 400 μέτρα και πάνω.

Γρήγορα μέσα στις πρωϊνές ώρες τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί.

Οι άνεμοι θα πνέουν την Τετάρτη βόρειοι βορειοανατολικοί 7 με 8 μποφορ και τοπικά στα ανατολικά  9 μποφορ, ενώ την Πέμπτη θα πνέουν βόρειοι 6 με 7 μποφορ και τοπικά 8 στα ανατολικά, με σταδιακή εξασθένηση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 9 βαθμούς την Τετάρτη και από 4 έως 10 την Πέμπτη. Στα βορειότερα οι θερμοκρασίες θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες.

 

Μπορείτε να ακολουθείτε το facebook group μας και το κανάλι μας στο youtube.