Βροχές στα περισσότερα τμηματα φέρνει ο Ετεοκλής

 

Μπορείτε να ακολουθείτε το γκρουπ μας στο facebook, αλλά και το κανάλι μας στο youtube όπου αναμένεται συνεχής ενημέρωση με πλούσιο φωτο-βιντεο-ρεπορτάζ.

 

Το Σαββατο 14/12 αναμένονται αρχικά  με έντονες βροχές κυρίως στα δυτικά.

Σταδιακά τα φαινόμενα θα επεκταθούν στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, ενω χιονια θα σημειωθούν πάνω από τα 1700-1900 μέτρα στα κεντρικά και βόρεια.

Τοπικές καταιγίδες θα σημειώνονται κυρίως στα παραθαλάσσια με εντονα φαινόμενα κατά τόπους και κυρίως στην Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Ιόνιο 6-7 και τοπικά 8 μποφορ και απο νότιες στο Αιγαίο με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 11 βαθμούς Κελσίου στα βόρεια, από 6 έως 12 στα κεντρικά, από 7 έως 14 στα δυτικά, από 8 έως 15 στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και από 9 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική θα επικρατούν νεφώσεις με εκδήλωση βροχής η καταιγίδας κυρίως το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4-5 και τοπικά 6μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατούν νεφώσεις με βροχές κυρίως τις μεσημβρινες και απογευματινές  ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 11 βαθμούς.

 

Την Κυριακη 14/12 αναμένεται βελτιωμενος καιρός στα περισσοτερα τμήματα, ενω θα σημειωθούν λιγες τοπικές βροχές στην Ανατολική Στερεά και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες  διευθύνσεις 4-5 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου στα βόρεια, από 6 έως 15 στα κεντρικά, από 6 έως 18 στα δυτικά, από 8 έως 17 στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και από 9 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική θα επικρατούν παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς.