Με καλό καιρό και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες θα ξεκινήσει η νέα εβδομάδα

 

Μπορείτε να ακολουθείτε το γκρουπ μας στο facebook, αλλά και το κανάλι μας στο youtube όπου αναμένεται συνεχής ενημέρωση με πλούσιο φωτο-βιντεο-ρεπορτάζ.

 

Την Κυριακή 2/2 αναμένεται ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις οι οποίες θα είναι πυκνότερες στο Νότιο Αιγαίο.

Το βράδυ υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ, στο βόρειο Αιγαίο νότιοι 4-5 μποφορ και στα νότιο δυτικοί 5-6 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 17 στα κεντρικά και βόρεια, από 6 έως 16 στα δυτικά και νότια, από 7 έως 17 στα ανατολικά ηπειρωτικά και από 8 έως 17 στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική θα επικρατεί ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί και αργότερα βορειοδυτικοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς.

 

Την Δευτέρα 3/2 αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα αυξηθούν.

Στα Δωδεκάνησα θα επικρατούν παροδικές νεφώσεις με λίγες ασθενείς βροχές κατά τόπους.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο νότιοι 5-6 μποφορ, και στο νότιο Αιγαίο δυτικοί με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 17 στα κεντρικά και βόρεια, από 7 έως 16 στα δυτικά και νότια, από 7 έως 17 στα ανατολικά ηπειρωτικά και από 8 έως 17 στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική θα επικρατεί ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς.