Ισχυρές καταιγίδες πλήττουν κατά τόπους τη βόρεια χώρα σήμερα Σάββατο (9/6/2018). Παρόμοιο το σκηνικό του καιρού και αύριο Κυριακή (10/6/2018) με μπόρες και καταιγίδες σε μεγάλο τμήμα της χώρας εξαιτίας διαταραχής που ήδη επηρεάζει τη χώρα και θα κινηθει ανατολικότερα μέσα στην ημέρα.

Πιο αναλυτικά, τις πρωινές ώρες της Κυριακής αναμένουμε κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις σε τμήματα της δυτικής και βόρειας χώρας, οι οποίες θα πυκνώσουν μετά τις μεσημβρινές ώρες σχεδόν στο σύνολο της ηπειρωτικής επικράτειας και θα σημειωθούν μπόρες και καταιγίδες, οι οποίες θα είναι ισχυρές κατά μήκος της Πίνδου, στα ορεινά της Πελοποννήσου, τη δυτική Μακεδονία και κυρίως τα ανατολικά τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Δεν αποκλείονται μπόρες πρόσκαιρα ισχυρές και σε τμήματα των νησιών του βορείου Αιγαίου.

Μπόρες ίσως απασχολήσουν τα ορεινά/ημιορεινά της Αττικής, ενώ στη Θεσσαλονίκη υπάρχει σημαντική πιθανότητα για καταιγίδα και μέσα στην πόλη.

Η θερμοκρασία δε θα ξεπεράσει τους 29-31°C, ωστόσο σε πεδινές περιοχές μακρυά από τη θάλασσα και πάι θα αγγίξει τους 32-34°C.

Οι άνεμοι από πιο βορειοδυτικές διευθύνσεις αγγίζοντας τα 6-7 μποφόρ στα νοτιότερα τμήματα των θαλάσσιων περιοχών.

 

Για να παρακουλουθείτε όλα τα βιντεο της σελίδας μας ακολουθήστε το κανάλι μας το youtube ΕΔΩ, ενώ για να μένετε απόλυτα καιρικά ενημερωμένοι ακολουθήστε την ομάδα μας στο facebook ΕΔΩ.

 

αστάθεια καταιγίδες χάρτης πρόγνωσης

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.