Βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν την Δευτέρα κυρίως τα βορειότερα ηπειρωτικά, ενώ η θερμοκρασία θα υποχωρήσει

Δευτέρα Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά στα κεντρικά βόρεια θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα και θα συνοδεύονται από χαλάζι.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και στο Αιγαίο βορειοδυτικοί 4-5 και τοπικά 6 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 34 βαθμούς στα δυτικά και βόρεια, από 21 έως 35 στα κεντρικά, και από 22 έως 34 στα ανατολικά και νότια. Στο Αιγαίο θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς.

Στην Αττική θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και απο το βράδυ βορειοδυτικοί 4-5 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς.

Τρίτη: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες θα αυξηθούν αρχικά στην Μακεδονία και έπειτα στην Θεσσαλία και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, αλλά και στα υπόλοιπα τμήματα κατά τόπους. Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά θα σημειωθούν μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ στα κεντρικά και βόρεια, από βόρειες διευθύνσεις 5-6 και τοπικά 7 μποφορ στα υπόλοιπα και στα πελάγη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς στα κεντρικά και βόρεια, από 21 έως 32 στα ανατολικά και νότια. Στα δυτικά θα κυμανθεί από 21 έως 37 βαθμούς, ενώ στο Αιγαίο από 23 έως 30 βαθμούς (στα ανατολικά εώς 34 βαθμούς).

Στην Αττική θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βοριάδες 5-6 και τοπικά 7 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποταδικές καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4-5 μποφορ με σταδιακή εξασθένηση και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς.