Άστατος ο καιρός και αύριο Κυριακή 14/4 με βροχές και καταιγίδες στα περισσότερα ηπειρωτικά τμήματα.

Συγκεκριμένα, αρχικά στα δυτικά προβλέπονται βροχές και τοπικές καταιγίδες από τις πρωϊνές ώρες. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν σταδιακά στο Ιόνιο, ενώ μετά το μεσημέρι οι τοπικές νεφώσεις θα πυκνώσουν στα ηπειρωτικά και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες σε όλα τα τμήματα του ηπειρωτικού κορμού της Ελλάδας, καθώς και στα ορεινά τις Κρήτης και της Λέσβου.

Τα φαινόμενα θα είναι εντονότερα κυρίως στα τμήματα της ηπειρωτικής χώρας που βρίσκονται σε απόσταση από την θάλασσα και στα ορεινότερα.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4-5 μποφόρ στο Βόρειο Αιγαίο, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν δυτικοί 4-5 μποφορ και 5-6 μποφορ στο Νότιο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, από 9 έως 19 στα νότια ηπειρωτικά και από 9 έως 17 στα δυτικά. Στα νησιά θα κυμανθεί από 14 έως 17 βαθμούς.

Στην Αττική θα επικρατούν τοπικές νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενίς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατούν τοπικές νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως στο εσωτερικό του νομού καθώς και στα ορεινά της πόλης. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενίς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς.