Επανέρχεται η άνοιξη στη χώρα μας με άνοδο της θερμοκρασίας, καλοκαιρία, αλλά και πιθανότητα για πρωινές ομίχλες. Δείτε αναλυτικά το δελτίο.

 

Κυριακή (17/3/2019)
Αίθριος καιρός με νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες στο Ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικ, όπου δεν αποκλείεται να σημειωθούν και τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: στα ηπειρωτικά μεταβλητοί ασθενείς και στα πελάγη από νότιες διευθύνσεις σταδιακά έωςς 5-6 μποφόρ
Θερμοκρασία: νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά θα υποχωρήσει στους 4-7°C, αλλά στα παράκτια όχι κάτω από τους 9-11°C. Το μεσημέρι στα ηπειρωτικά ανατολικότερα της Πίνδου θα ξεπεράσει τους 19-20°C, αγγίζοντας τοπικά και τους 22-23°C. Στα δυτικά ηπειρωτικά δε θα ξεπεράσει τους 17-19°C.

 

Δευτέρα (18/3/2019) – Τρίτη (19/3/2019)
Στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας λίγες νεφώσεις, οι οποίες θα είναι αυξημένες κυρίως στο Ιόνιο, τα δυτικά ηπειρωτικά και το ανατολικό Αιγαίο. Πιθανότητα για εμφάνιση ομιχλών τις πρωινές στα δυτικά και κυρίως στα βόρεια με έμφαση τις περιοχές γύρω από το βόρειο Αιγαίο.
Άνεμοι: χωρίς αξιόλογη μεταβολή τη Δευτέρα. Την Τρίτη σε εξασθένηση στα πελάγη.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

 

Τόσο σε Αττική όσο και Θεσσαλονίκη ο καιρός θα παραμείνει αίθριος με λίγες νεφώσεις κυρίως τη Δευτέρα και την Τρίτη. Πιθανότητα για ομίχλες στο νομό Θεσσαλονίκης το πρωί της Τρίτης. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία έως 19-21°C στην Αττική, έως 19-20°C στην πόλη της Θεσσαλονίκης (έως 22-23°C στα δυτικότερα του νομού).

 

Μπορείτε να ακολουθείτε το facebook group μας και το κανάλι μας στο youtube.