Περιορισμένη αστάθεια θα κάνει την εμφάνισή της μέσα στην ΤΡΙΤΗ, σε ανατολική Μακεδονία, νότια Χαλκιδική και αργότερα στο βραδάκι σε Σποράδες Θεσσαλία και Εύβοια. Σ αυτές τις περιοχές, τα λίγα σύννεφα που θα υπάρχουν από το πρωί, θα πυκνώσουν, δίνοντας τοπικές μπόρες ή και μεμονομένου χαρακτήρα καταιγίδες. Στα υπόλοιπα τμήματα, ο καιρός θα παραμείνει ηλιόλουστος και καλοκαιρινός, με θερμοκρασίες ευχάριστες. Προς την νύχτα, ο καιρός θα βελτιωθεί και στις περιοχές στις οποίες θα εκδηλωθούν αυτά τα τοπικά φαινόμενα.

ΑΤΤΙΚΗ: Λίγα σύννεφα θα κάνουν την εμφάνισή τους στον Αττικό ουρανό, κυρίως προς το μεσημεράκι απόγευμα. Μικρή πιθανότητα, να σημειωθεί πρόσκαιρη βροχή στα βορειότερα του νομού, αργά το βράδυ. Η θερμοκρασία σε νορμάλ επίπεδα, γύρω στους 28 βαθμούς αργά το μεσημέρι.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ηλιόλουστος ο καιρός και την ΤΡΙΤΗ , μόνο προς το μεσημεράκι θα συννεφιάσει τοπικά στα ανατολικά του νομού προς την Χαλκιδική, και ενδεχομένως να βρέξει πρόσκαιρα το απόγευμα. Ο καιρός θα καθαρίσει εκ νέου το βραδάκι. Η θερμοκρασία πολύ ευχάριστη, γύρω στους 27 με 28 βαθμούς αργά το μεσημέρι. Ενα ασθενές βοριαδάκι γύρω στα 3 μποφόρ θα φυσάει στην πόλη.