ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ

Ανοιξιάτικος ο καιρός τη νέα εβδομάδα με αρκετή ηλιοφάνεια και αυξημένες θερμοκρασίες, οι οποίες αναμένεται τοπικά να ξεπεράσουν και τους 20°C.

 

Δευτέρα 4/3/2019
Αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες στη Θράκη, το βορειοανατολικό Αιγαίο, την ανατολική Πελοπόννησο και τα βόρεια της Κρήτης με πιθανότητα για παροδικές ασθενείς βροχές. Σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί εκτός από την Πελοπόννησο όπου δεν αποκλείονται παροδικές βροχές κυρίωςστα ορεινότερα έως και το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα, αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις. Τις πρωινές ώρες δεν αποκλείεται η ορατότητα να είναι περιορισμένη κατά τόπους στα ηπειρωτικά.
Άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο βόρειοι 5-6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: νωρίς το πρωί στους 3-6°C στα ηπειρωτικά, στους 8-12°C στα πιο παράκτια. Το μεσημέρι θα αγγίξει τους 13-16°C στα πεδινά της χώρας, πλην της Θράκης όπου δε θα ξεπεράσει τους 10-12°C.

 

Τρίτη 5/3/2019
Αίθριος καιρός στο σύνολο της χώρας με τοπικές μόνο νεφώσεις, οι οποίες σταδιακά και από τα βόρεια θα αυξηθούν από το απόγευμα. Τις πρωινές ώρες δεν αποκλείεται η ορατότητα να είναι περιορισμένη κατά τόπους στα ηπειρωτικά.
Άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και σταδιακά στα πελάγη από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 4-5 μποφόρ τοπικά και 6 στο Αιγαίο μετά το απόγευμα.
Θερμοκρασία: σε άνοδο κατά 2-3°C ως προς τις ελάχιστες. Το μεσημέρι στα δυτικά ηπειρωτικά θα φτάσεις τους 14-16°C, ωστόσο στα ανατολικά πεδινά τμήματα θα φτάσει τους 18-20°C (τοπικά στην πεδιάδα Θεσσαλίας ίσως ξεπεράσει και τους 20°C).

 

Τετάρτη 6/3/2019
Αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις, οι οποίες θα είναι αυξημένες κατά διαστήματα στο Ιόνιο, τα νοτιότερα και ανατολικά του Αιγαίου και τη Θράκη με πιθανότητα για παροδικές βροχές ή πρόσκαιρους όμβρους στη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο. Τις πρωινές ώρες δεν αποκλείεται η ορατότητα να είναι περιορισμένη κατά τόπους στα ηπειρωτικά.
Άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς. Στο ανατολικό Αιγαίο και το Ιόνιο νότιοι και στο νότιο Αιγαίο δυτικοί 5 και τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή περαιτέρω άνοδο σε όλη τη χώρα κατά 1-3°C αγγίζοντας το μεσημέρι στα ανατολικά ηπειρωτικά και τους  19-22°C.

 

Μπορείτε να ακολουθείτε το facebook group μας και το κανάλι μας στο youtube όπου μπορείτε να βλέπετε όλα τα βιντεάκια που ανεβάζουμε σχετικά με τον καιρό από διάφορες περιοχές της χώρας.