Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός με βροχές και καταιγίδες την Πέμπτη και την Παρασκευή, και πτώση της θερμοκρασίας.

Μπορείτε να ακολουθείτε το γκρουπ μας στο facebook, αλλά και το κανάλι μας στο youtube όπου αναμένεται συνεχής ενημέρωση με πλούσιο φωτο-βιντεο-ρεπορτάζ.

 Τετάρτη: Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-5 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 34 βαθμούς στα κεντρικά και βόρεια, από 18 έως 32 στα δυτικά και από 19 έως 33 στα ανατολικά και νότια τμήματα. Στο Αιγαίο θα κυμανθεί από 22 έως 24 βαθμούς. Στο ανατολικό Αιγαίο και στην Κρήτη η μέγιστη θα είναι 3-4 βαθμούς υψηλότερη.

Στην Αττική θα επικρατεί γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 30 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ  και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς.

 

Πέμπτη: Αρχικά ηλιοφάνεια σε όλη την χώρα. Μετά το μεσημέρι στα δυτικά κεντρικά και βόρεια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες αρχικά στην Ήπειρο και τη Δυτική Μακεδονία και μέχρι το βράδυ στην Θεσσαλία, τμήματα της βόρειας Στερεάς, και την υπόλοιπη Μακεδονία.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-5 μποφορ και στο Αιγαίο βορειοανατολικοί 5-6 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς στα κεντρικά δυτικά και βόρεια, και από 19 έως 30 στα ανατολικά και νότια τμήματα. Στο Αιγαίο θα κυμανθεί από 22 έως 24 βαθμούς. Στο ανατολικό Αιγαίο και στην Κρήτη η μέγιστη θα είναι 3-4 βαθμούς υψηλότερη.

Στην Αττική θα επικρατεί γενικά αίθριος καιρός. Το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 30 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί αρχικά αίθριος καιρός, ενώ τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες τις βραδυνές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και από αργά το βράδυ βορειοδυτικοί 4-5 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς.

 

Παρασκευή: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες στα δυτικά κεντρικά και βόρεια τις πρώτες πρωϊνές ώρες. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά έντονα και ιδιαίτερα στην Χαλκιδική και την Ανατολική Μακεδονία.

Σταδιακά μέσα στο πρωί ο καιρός θα βελτιωθεί στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, ενώ μετά το μεσημέρι τοπικές βροχές και καταιγίδες θα σημειώνονται στην Στερεά και την Πελοπόννησο.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3-5 μποφορ και στο Αιγαίο βορειοανατολικοί 6-7 και τοπικά 8 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς στα κεντρικά και βόρεια, από 14 έως 28 στα δυτικά, και από 17 έως 27 στα ανατολικά και νότια τμήματα. Στο Αιγαίο θα κυμανθεί από 20 έως 23 βαθμούς. Στο ανατολικό Αιγαίο και στην Κρήτη η μέγιστη θα είναι 3-4 βαθμούς υψηλότερη.

Στην Αττική θα επικρατούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα βροχής η καταιγίδας μετά το μέσημέρι, κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4-5 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατούν πρόσκαιρα βροχές και καταιγίδες τις πρώτες πρωϊνές ώρες, ενώ γρήγορα ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4-5 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς.

 

Σάββατο: Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές. Στην δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες τις απογευματινές ώρες, ενώ υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχές στην ανατολική Θεσσαλία και την βόρεια Στερεά.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3-5 και στο Αιγαίο 7-8 και τοπικά 9 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς στα κεντρικά και βόρεια, από 14 έως 28 στα δυτικά και από 15 έως 25 στα ανατολικά και νότια τμήματα. Στο Αιγαίο θα κυμανθεί από 20 έως 22 βαθμούς. Στο ανατολικό Αιγαίο και στην Κρήτη η μέγιστη θα είναι 3-4 βαθμούς υψηλότερη.

Στην Αττική θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 6-7 και τοπικά 8 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς.  

 

Κυριακή: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και στο Αιγαίο 6-7 και τοπικά 8 μποφορ με εξασθένηση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς στα κεντρικά και βόρεια, από 14 έως 28 στα δυτικά και από 15 έως 26 στα ανατολικά και νότια τμήματα. Στο Αιγαίο θα κυμανθεί από 20 έως 22 βαθμούς. Στο ανατολικό Αιγαίο και στην Κρήτη η μέγιστη θα είναι 3-4 βαθμούς υψηλότερη.

Στην Αττική θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4-5 και τοπικά 6 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς.