Πρόσκαιρη μεταβολή αναμένεται την Πέμπτη κυρίως στα δυτικά και βόρεια με πρόσκαιρες βροχές και χιόνια στα ορεινά

 

Μπορείτε να ακολουθείτε το γκρουπ μας στο facebook, αλλά και το κανάλι μας στο youtube όπου αναμένεται συνεχής ενημέρωση με πλούσιο φωτο-βιντεο-ρεπορτάζ.

 

Την Τετάρτη 26/2 αναμένονται αραιές νεφώσεις οι οποίες κατά τόπους θα είναι αυξημένες.

Στα δυτικά θα σημειωθούν βροχές κυρίως μετά το μεσημέρι με έμφαση την Ήπειρο και την Δυτική Στερεά.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 5-6 μποφορ στα πελάγη και τοπικά 7 μποφορ στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 16 στα βόρεια , από 7 έως 16 στα δυτικά και νότια, από 7 έως 19 στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά και από 8 έως 17 στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4-5 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς.

 

Την Πέμπτη 27/2 αναμονται βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στην Δυτική Ελλάδα πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες και το Ανατολικό Αιγαίο.

Πρόσκαιρες βροχές θα σημειωθούν τις πρωινές και μεσημβρινές κυρίως ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, οι οποίες θα είναι εντονότερες στην Ανατολική Μακεδονία και την Θράκη.

Τις απογευματινές ώρες τα φαινόμενα θα περιοριστούν στο Ανατολικό Αιγαίο και την Δυτική Ελλάδα κατά τόπους.

Χιόνια θα σημειωθούν πάνω από τα 800-900 μέτρα στην Ήπειρο και την Δυτική Μακεδονία, πρόσκαιρα και χαμηλότερα, πάνω από τα 1000-1100 στην υπόλοιπη βόρεια χώρα και τα 1100-1200 μέτρα στα κεντρικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 5-6 και τοπικά 7-8 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 13 στα κεντρικά και βόρεια , από 5 έως 13 στα δυτικά και νότια, από 5 έως 16 στα ανατολικά ηπειρωτικά και από 8 έως 17 στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική αναμένονται τοπικές νεφώσεις οι οποίες θα πυκνώσουν πρόσκαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 6-7 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται αρχικά νεφώσεις με πρόσκαιρη βροχή τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 5-6 και τοπικά 7 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 13 βαθμούς.