Μικρή αλλα αισθητή πτώση θα παρουσιάσει η θερμοκρασία κυρίως στα ανατολικά

 

Μπορείτε να ακολουθείτε το γκρουπ μας στο facebook, αλλά και το κανάλι μας στο youtube όπου αναμένεται συνεχής ενημέρωση με πλούσιο φωτο-βιντεο-ρεπορτάζ.

 

Την Κυριακή 19/1 αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά, το Αιγαίο, το Ιόνιο και στη Μακεδονία.

Τοπικές ασθενείς βροχές θα σημειώνονται στα ανατολικά ηπειρωτικά κατά διαστήματα.

Τοπικές βροχές επίσης θα σημειωθούν τοπικά στις Κυκλάδες, τις Σποράδες και τα νησιά του Ιονίου.

Στην Κρήτη τοπικές ασθενείς βροχές θα σημειωθούν κυρίως στα ανατολικά.

Λίγα χιόνια θα σημειωθούν κυρίως από το βράδυ στα ανατολικά ηπειρωτικά ορεινά πάνω από τα 700-800 μέτρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 6-7 και τοπικά 8 μποφορ στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 0 στα κεντρικά και βόρεια, από 3 έως 13 στα δυτικά και νότια, από 3 έως 10 στα ανατολικά ηπειρωτικά και από 6 έως 13 στα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου.

Στην Αττική θα επικρατούν νεφώσεις κατά διαστήματα με τοπικές ασθενείς βροχές στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5-6 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 9 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατούν νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 8 βαθμούς.

 

Την Δευτέρα 20/1 αναμένονται τοπικές νεφώσεις οι οποίες θα είναι αυξημένες κυρίως στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο.

Τοπικές ασθενείς βροχές θα σημειώνονται το πρωί κατά τόπους στην Ανατολική Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά και την Εύβοια, ενώ λίγα χιόνια θα σημειωθούν πάνω από τα 700-800 μέτρα.

Τοπικές ασθενείς βροχές θα σημειωθούν στην Κρήτη και πιθανόν στις Κυκλάδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 6-7 έως 8 μποφορ στο Αιγαίο και από το βράδυ έως 9 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 8 στα κεντρικά και βόρεια, από 3 έως 11 στα δυτικά και νότια, από 3 έως 9 στα ανατολικά ηπειρωτικά και από 6 έως 12 στα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου.

Στην Αττική θα επικρατούν τοπικές νεφώσεις. Πρόσκαιρες ασθενείς βροχές έιναι πιθανό να σημειωθούν στα βόρεια το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5-6 και αργότερα 7 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 8 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατούν λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 7 βαθμούς.