Ακόμη ένα κύμα βροχών, φαίνεται να δέχεται η ανατολική Μακεδονία και η Θράκη από τα ξημερώματα έως τις μεσημεριανές περίπου ώρες της ΤΕΤΑΡΤΗΣ 27/9. Τα φαινόμενα θα είναι και πάλι κατά τόπους αξιόλογα, όχι όμως της έντασης του προηγούμενου 24ώρου. Κάποιες βροχές θα δεχθεί και η ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ αλλά πολύ τοπικού χαρακτήρα , σε καμία περίπτωση δεν θα είναι ικανές να επιδεινώσουν τα εκτεταμένα προβλήματα στο νησί.
Οι βροχές αυτές, αφού κάνουν ένα σύντομο πέρασμα από την κεντρική Μακεδονία το ΑΠΟΓΕΥΜΑ της ιδιας μέρας, θα εστιαστούν στα ανατολικά ηπειρωτικά, με έμφαση στις περιοχές που βλέπουν Αιγαίο ( ακτές Πιερίας, Πήλιο ανατολική Ευβοια και ανατολική Στερεά. Αξιόλογες βροχές θα δεθχέι προς τα ξημερώματα ΠΕΜΠΤΗΣ και η βόρεια Κρήτη.

Στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Θα συννεφιάσει κατά τόπους, και μεταξύ απογευματινών και πρώτων βραδινών ωρών θα βρέξει τοπικά. Τα φαινόμενα θα σταματήσουν προς την νύχτα και έπειτα. Μεταβλητοί ασθενείς οι άνεμοι αρχικά, ενώ προς το απόγευμα-βράδυ θα φυσήξει πρόσκαιρα ένας ανατολικός γύρω στα 4 μποφόρ, ο οποίος στην Χαλκιδική θα φτάσει και τα 6. Η θερμοκρασία γύρω στους 23 βαθμούς το μεσημέρι.

Παροδικές συννεφιές και στην ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ενώ θα ενισχυθούν σημαντικά οι ΒΑ άνεμοι, ξεπερνώντας και τα 7 μποφόρ προς το βράδυ. Τοπικές βροχές, πιθανόν να εκδηλωθούν κυρίως τις προμεσημβρινές ώρες.

Νεφελώδης κατά περιόδους ο καιρός και στην ΑΤΤΙΚΗ, ενώ θα βρέξει κατά τόπους κυρίως στα ορεινότερα και ανατολικότερα τμήματα του νομού.Ενίσχυση του ΒΑ ανέμου από τις νυχτερινές ώρες, γύρω στα 6 με 7 μποφόρ.