Άνοδος της θερμοκρασίας με αποκορύφωμα την Τετάρτη, ενώ ο καιρός θα παραμείνει καλός γενικά.

Δευτέρα: Γενικά αίθριος καιρός σε όλη την χώρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί στο Αιγαίο και τα ανατολικά 6-7 και τοπικά 8-9 μποφορ με εξασθένηση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 33 βαθμούς στα κεντρικά και βόρεια, από 21 έως 34 στα δυτικά και από 20 έως 30 στα ανατολικά και νότια. Στο Αιγαίο θα κυμανθεί από 23 έως 26 βαθμούς. Στο ανατολικό Αιγαίο και στην νότια Κρήτη η μέγιστη θα είναι 4-5 βαθμούς υψηλότερη.

Στην Αττική θα επικρατεί γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 6-7 και τοπικά 8 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 30 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς.

Τρίτη: Γενικά αίθριος καιρός σε όλη την χώρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5-6 μποφορ στο Αιγαίο και στα υπόλοιπα μεταβλητοί 3-4 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 36 βαθμούς στα κεντρικά, δυτικά και βόρεια και από 22 έως 33 στα ανατολικά και νότια. Στο Αιγαίο θα κυμανθεί από 23 έως 26 βαθμούς. Στο ανατολικό Αιγαίο και στην νότια Κρήτη η μέγιστη θα είναι 4-5 βαθμούς υψηλότερη.

Στην Αττική θα επικρατεί γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5-6 μποφορ με εξασθένηση και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς.

Τετάρτη: Γενικά αίθριος καιρός σε όλη την χώρα. Το απόγευμα τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν στην Μακεδονία οπού και θα σημειωθούν τοπικές μπόρες ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά, πρόσκαιρα και σε πεδινά τμήματα στα βορειότερα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4-5 μποφορ στο Αιγαίο και στα υπόλοιπα μεταβλητοί 3-4 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 40 βαθμούς στα κεντρικά και βόρεια, από 22 έως 39 στα δυτικά, και από 22 έως 35 στα ανατολικά και νότια. Στο Αιγαίο θα κυμανθεί από 23 έως 27 βαθμούς (στα ανατολικά και στην Κρήτη εώς 32 βαθμούς τοπικά).

Στην Αττική θα επικρατεί γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ με εξασθένηση και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 36 βαθμούς.