Καλός θα είναι ο καιρός τις επόμενες ημέρες, ωστόσο τοπικές βροχές αναμένονται τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Παρασκευής στα ανατολικά ηπειρωτικά.  

Μπορείτε να ακολουθείτε το γκρουπ μας στο facebook, αλλά και το κανάλι μας στο youtube όπου αναμένεται συνεχής ενημέρωση με πλούσιο φωτο-βιντεο-ρεπορτάζ.  

Παρασκευή: Τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Πελοπόννησο τις πρώτες πρωϊνές ώρες. Μετά το μεσημέρι τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν απο βόρειες διευθύνσεις 3-5 και στα πελάγη 7-8 και τοπικά 9 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 31 βαθμούς στα κεντρικά δυτικά και βόρεια και από 19 έως 29 στα ανατολικά και νότια τμήματα. Στο Αιγαίο θα κυμανθεί από 22 έως 23 βαθμούς. Στο ανατολικό Αιγαίο και στην Κρήτη η μέγιστη θα είναι 3-4 βαθμούς υψηλότερη.

Στην Αττική θα επικρατούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών το πρωί στα βόρεια και δυτικά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4-5 και αργότερα 6-7 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 28 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής τις πρώτες πρωϊνές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς.  

 

Σάββατο: Γενικά αίθριος καιρός Οι άνεμοι θα πνέουν απο βόρειες διευθύνσεις 3-5 και στα πελάγη 7-8 και τοπικά 9 μποφορ.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και στο Αιγαίο βόρειοι 6-7 και τοπικά 8 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς στα κεντρικά δυτικά και βόρεια και από 19 έως 29 στα ανατολικά και νότια τμήματα. Στο Αιγαίο θα κυμανθεί από 22 έως 23 βαθμούς. Στο ανατολικό Αιγαίο και στην Κρήτη η μέγιστη θα είναι 3-4 βαθμούς υψηλότερη. Στην Αττική θα επικρατεί γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 6-7 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 28 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς.  

Κυριακή: Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και στο Αιγαίο βόρειοι βορειοανατολικοί 7-8 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 34 βαθμούς στα δυτικά, από 18 έως 32 στα κεντρικά και βόρεια και από 19 έως 29 στα ανατολικά και νότια τμήματα. Στο Αιγαίο θα κυμανθεί από 22 έως 23 βαθμούς. Στο ανατολικό Αιγαίο και στην Κρήτη η μέγιστη θα είναι 3-4 βαθμούς υψηλότερη.

Στην Αττική θα επικρατεί γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5-6  και τοπικά 7 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 29 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς.