Με πολύ καλές, καλοκαιρινές συνθήκες θα κυλίσει η Παρασκευή το Σάββατο και η Κυριακή τόσο στην Θεσσαλονίκη όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας μας. Αναλυτικά για την πόλη:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/4  Η μέρα θα ξεκινήσει με βαρδάρη στην πόλη, γύρω στα 5 μποφόρ, ο οποίος όμως σταδιακά θα εξασθενήσει προς το μεσημέρι. Η θερμοκρασία γύρω στους 24-25 βαθμούς το μεσημέρι.  Χαμηλά επίπεδα υγρασίας αλλά και πολύ καλή διαύγεια, καθώς η σκόνη θα υποχωρήσει.

ΣΑΒΒΑΤΟ 16/4  Σχεδόν καλοκαιρινό θα κυλίσει το Σάββατο, με πλήρη αιθρία παντού και την θερμοκρασία γύρω στους 24 βαθμούς το μεσημέρι τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και στο σύνολο των ηπειρωτικών τμημάτων. Στα παράκτια τμήματα, οπου η θάλασσα αυτή την εποχή είναι ακόμη κρύα, η θερμοκρασία θα κρατηθεί χαμηλότερα το μεσημέρι, γύρω στους 20 βαθμούς , συνοδέια θαλάσσιας αύρας τις θερμές ώρες της ημέρας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 17/4  Παρόμοια με το Σάββατο και η Κυριακή, αλλά με την θερμοκρασία να ‘ τσιμπάει’ 2-3 βαθμούς επάνω το μεσημέρι, έτσι θα φτάσει ξανά τους 27 βαθμούς στα ηπειρωτικά, τους 23-24 στα παράκτια τμήματα. Απνοια θα κυριαρχεί, μόνο το μεσημεράκι μια θαλάσσια αύρα θα κάνει την εμφάνισή της στα παράκτια τμήματα. Πλήρη αιθρία σε όλο τον νομό.

Η νέα εβδομάδα, ξεκινάει με νέα άνοδο της θερμοκρασίας, για να φτάσουμε και τους 29-30 βαθμούς στο εσωτερικό του νομου, γύρω στους 28 στην πόλη.

[ad name=”InsidePostBanner”]