Αρκετή η ζέστη και σήμερα, στο σύνολο της Μακεδονίας-Θράκης, με την θερμοκρασία αργά το μεσημέρι, στους 33-34 βαθμούς σε περιοχές μακριά απο τις ακτές. Η ηλιοφάνεια θα κυριαρχεί μέχρι και νωρίς το απόγευμα. Απο εκεί και έπειτα, θα συννεφιάσει τοπικά στην δυτική και κεντρική Μακεδονία, και στα ορεινά κυρίως των τμημάτων αυτών, θα εκδηλωθούν σύντομες μπόρες ή και καταιγίδες. Προς το βράδυ, αυτές δεν αποκλείεται να επιρεάσουν και τα παράκτια τμήματα της Πιερίας με την μορφή μπουρινιού. Ασθενείς μεταβλητοί οι άνεμοι, θαλάσσια αύρα στα παραθαλάσσια, τις θερμές ώρες της ημέρας.

Στην Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα κυλίσει ηλιόλουστος μέχρι περίπου αργά το μεσημέρι. Μεταξύ απογευματινών και βραδυνών ωρών, θα συννεφιάσει τοπικά απο τα δυτικά και κυρίως στα δυτικότερα τμήματα του νομού υπάρχει πιθανότητα να σημειωθεί σύντομη μπόρα ή και πρόσκαιρη καταιγίδα. Προς τα μεσάνυχτα, ο καιρός θα ξανακαθαρίσει παντού. Η θερμοκρασία στους 32 βαθμούς αργά το μεσημέρι στο κέντρο της πόλης. Άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς, θαλάσσια αύρα τις θερμές ώρες της ημέρας, γύρω στα 3 μποφόρ.

Περισότερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ΤΕΤΑΡΤΗ, οπου η αστάθεια φαίνεται να γενικεύεται, δίνοντας περισότερες βροχές στα κεντροβόρεια ηπειρωτικά τμήματα.

[ad name=”InsidePostBanner”]