Βελτιωμένος θα παραμείνει ο καιρός στην χώρα με τον ερχομό της νέας εβδομάδας, ενώ η θερμοκρασία θα υποχωρήσει ελαφρώς στα δυτικά.

Δευτέρα: Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές σε όλη την χώρα. Στην Ήπειρο και στα δυτικότερα τμήματα της Μακεδονίας οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές μπόρες και σποραδικές καταιγίδες στα ορεινότερα τμήματα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3-4 μποφορ και τοπικά στα πελάγη έως 5 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 26 βαθμούς στα βόρεια, από 13 έως 28 στα κεντρικά,  ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και από 13 έως 25 στα δυτικά. Στα νησιά θα κυμανθεί από 16 εως 26 βαθμούς, φτάνοντας τοπικά τους 28 βαθμούς σε Κρήτη και Ρόδο.

Στην Αττική θα επικρατούν αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 27 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατούν αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς.

Τρίτη: Αραιές νεφώσεις κατά τόπους στα νότια, αίθριος ο καιρός στην υπόλοιπη χώρα. Τοπικές μπόρες είναι πιθανό να σημειωθούν το απόγευμα στα βορειότερα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3-4 μποφορ στα ανατολικά, και από δυτικές διευθύνσεις στα δυτικά με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 26 βαθμούς στα βόρεια, από 13 έως 28 στα κεντρικά,  ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και από 13 έως 23 στα δυτικά. Στα νησιά θα κυμανθεί από 16 εως 26 βαθμούς.

Στην Αττική θα επικρατούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 27 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς.