Με ανοιξιάτικες καιρικές συνθήκες, θα κυλίσει το Σαββατοκύριακο 5-6/3 σε όλη την χώρα. Κυριο χαρακτηριστικό, οι αραιές συννεφιές κατά περιόδους αλλά και η μικρή άνοδος της θερμοκρασίας εκ νέου σε επίπεδα των 20-22 βαθμών, στην Κρήτη και παραπάνω. Οι άνεμοι, στρέφονται ξανά σε νοτιάδες, οι οποίοι την Κυριακή θα φτάσουν και τα 8 μποφόρ στα ανοιχτά του Ιονίου, έως και τα 6 μποφόρ στο ανατολικό κυρίως Αιγαίο. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στην νότια χώρα, όχι όμως έντονη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ηλιοφάνεια με λίγες αραιές συννεφιές κατά περιόδους, θα πρέπει να περιμένουμε τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή. Η θερμοκρασία Σε ευχάριστα επίπεδα τα μεσημέρια, γύρω στους 16-17 βαθμούς, ψύχρα το πρωί και το βράδυ με τις ελάχιστες γύρω στους 9 βαθμούς στο κέντρο της πόλης. Ασθενείς μεταβλητοί άνεμοι, γενικά απνοια στην πόλη. Ενα ελαφρύ νοτιαδάκι στον Θερμαικό την Κυριακή, γύρω στα 3 μποφόρ.

ΑΤΤΙΚΗ: Mε ηλιοφάνεια και αραιές συννεφιές κατά περιόδους, θα κυλίσει το ΣΚ και στην Αττική. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάνει και τους 18-19 βαθμούς στην πόλη. Νοτιαδάκι απο το Σάββατο το βράδυ, κυρίως στα ανατολικά του νομού, το οποίο μέσα στην Κυριακή θα φτάνει και τα 4-5 μποφόρ.

[ad name=”InsidePostBanner”]