ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΜΑΙΟΥ: Με εξαίρεση το νότιο Αιγαίο, οπου εδώ ο καιρός θα παραμείνει σχετικά μουντός,καθώς αραιές συννεφιές κατά τόπους πυκνώτερες, θα δίνουν διάσπαρτες και μικρής διάρκειας λασπομπόρες ή και καταιγίδες. Αισθητή η παρουσία σκόνης. Στην υπόλοιπη χώρα, ο καιρός θα παραμεινει ηλιόλουστος, και μονο τις θερμές ώρες της ημέρας, στα ορεινά της Ηπείρου και της Μακεδονίας, θα αναπτυχθούν κατακόρυφα νέφη και θα δώσουν διάσπαρτες μπόρες ή και μεμονομένα κύτταρα καταιγίδων μόνο όμως στα ορεινά τμήματα. Φαινόμενα που θα διαλυθούν με την δύση του Ηλίου. Η θερμοκρασία γύρω στους 27 βαθμούς το μεσημέρι στα πεδινά εσωτερικά τμήματα – προσκαιρα ίσως και λιγο παραπάνω – και όχι πάνω απο 23 στα παράκτια. Εξασθενημένοι άνεμοι.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ηλιοφάνεια και εξασθενημένοι άνεμοι. Αργά το μεσημέρι, τοπικές συννεφιές στη γύρω ορεινή ζώνη, άνευ σημασίας, οι οποίες θα διαλυθούν προς το βράδυ. Η θερμοκρασία γύρω στους 25 βαθμούς το μεσημέρι στο κέντρο της πόλης, ενώ θα φτάσει και τους 27 -28 στο εσωτερικό του νομού ( Λαγκαδάς).

greeceR

ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΜΑΙΟΥ: Διατηρείται ο θαμπός και σχετικά μουντός,άστατος καιρός στο νότιο Αιγαίο, οπου οι συννεφιές θα συνεχίσουν να δίνουν διάσπαρτες και μικρής διάρκειας λασπομπόρες ή και καταιγίδες. Οχι αξιόλογα φαινόμενα πάντως. Η σκόνη εδώ θα καθαρίσει απο το απόγευμα και μετά. Στην υπόλοιπη χώρα, θα κυριαρχεί η ηλιοφάνεια. Στα βόρεια, λίγο περισότερη αστάθεια, θα πρέπει να δώσει μεταξύ μεσημεριού και απογεύματος, λίγο περισότερες μπόρες ή και καταιγίδες στο εσωτερικό της Ηπείρου και της Μακεδονίας. Φαινόμενα που θα σταματήσουν με την δύση του Ηλίου. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Με ηλιοφάνεια θα ξεκινήσει η μέρα. Μεταξύ μεσημεριού και απογεύματος, περιορισμένη αστάθεια, θα πρέπει να δώσει κατακόρυφες αναπτύξεις νεφών στη γύρω ορεινή ζώνη, με διάσπαρτους όμβρους εκεί. Δεν φαίνεται να επιρεάζεται η πόλη, οπου θα συννεφιάσει μόνο πρόσκαιρα προς το απόγευμα. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Απνοια- θαλάσσια αύρα στα παράκτια.

greeceT

[ad name=”InsidePostBanner”]