Γενικά βελτιωμένος θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο, με εξαίρεση την βορειοανατολική χώρα.

Σάββατο: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις σε όλη την χώρα, εκτός από την Ανατολική Μακεδονία και την Θράκη οπού θα αναπτυχθούν νεφώσεις μέχρι τις μεσημβρινές ώρες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες.

Άνεμοι: Νοτίων διευθύνσεων 3-4 μποφορ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο θα πνέουν δυτικοί 4-5 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 28 στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά (στην Ανατολική Μακεδονία και την Θράκη η μέγιστη θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερα), από 13 έως 27 στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και από 13 έως 24 στα δυτικά. Στα νησιά θα κυμανθεί από 17 έως 23 βαθμούς.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 27 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη  ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς.

Κυριακή: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις οι οποίες θα είναι πυκνότερες στα δυτικά και βόρεια. Τοπικές μπόρες θα σημειωθούν στα βορειοδυτικά ορεινά.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 3-4 μποφορ, και σταδιακά στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί 3-5 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 28 στα δυτικά, κεντρικά, ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά και από 14 έως 27 στα νότια ηπειρωτικά. Στα νησιά θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς.

Στην Αττική θα επικρατεί ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 27 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη  θα επικρατεί ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις οι οποίες πρόσκαιρα θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς.