Καλός θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο στα περισσότερα τμήματα, ενώ βροχές θα επηρεάσουν ορισμένες περιοχές το βράδυ της Κυριακής

 

Μπορείτε να ακολουθείτε το γκρουπ μας στο facebook, αλλά και το κανάλι μας στο youtube όπου αναμένεται συνεχής ενημέρωση με πλούσιο φωτο-βιντεο-ρεπορτάζ.

 

Το Σάββατο 16/11 αναμένεται βελτιωμένος καιρός με αραιές νεφώσεις.

Οι νεφώσεις θα είναι πυκνότερες στα δυτικά και υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών στο Ιόνιο.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις στο Ιόνιο 5-6 μποφορ και στο Αιγαίο από βόρειες 4-5 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά και βόρεια, από 12 έως 20 στα δυτικά, από 13 έως 20 στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και από 15 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 20 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 18 βαθμούς.

 

Την Κυριακή 17/11 αναμένεται αρχικά βελτιωμένος καιρός με αραιές νεφώσεις.

Σταδιακά οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και στα δυτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στο Ιόνιο.

Τοπικές βροχές θα σημειωθούν και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο, ενώ υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών στην Κεντρική Μακεδονία, στα δυτικότερα τμήματα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διεθύνσεις 6-7 και τοπικά 8 μποφορ στο Ιόνιο, και στο Αιγαίο από ανατολικές 4-5 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά και βόρεια, από 12 έως 19 στα δυτικά, από 13 έως 19 στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και από 15 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική θα επικρατεί ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 19 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις οι οποίες θα πυκνώσουν και το βράδυ υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 18 βαθμούς.