Τοπικές βροχές θα απασχολήσουν αρκετά τμήματα της χώρας το Σαββατοκύριακο

 

Μπορείτε να ακολουθείτε το γκρουπ μας στο facebook, αλλά και το κανάλι μας στο youtube όπου αναμένεται συνεχής ενημέρωση με πλούσιο φωτο-βιντεο-ρεπορτάζ.

 

Το Σάββατο 7/12 αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα ηπειρωτικά αρχικά, με τοπικές βροχές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και αργότερα τοπικά στο Αιγαίο.

Λίγα χιόνια θα σημειωθούν στα βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και στο Ιόνιο και το Νότιο Αιγαίο δυτικοί βορειοδυτικοί 4-5 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 11 βαθμούς Κελσίου στα βόρεια, από 4 έως 14 στα κεντρικά, από 5 έως 18 στα δυτικά, από 6 έως 16 στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και από 9 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική θα επικρατούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4-5 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατούν νεφώσεις με πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 11 βαθμούς.

 

Την Κυριακή 6/12 αναμένονται παροδικές νεφώσεις κατά τόπους στα ηπειρωτικά.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται τοπικές βροχές κατά διαστήματα.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4-5 μποφορ και στα νότια πελάγη 6-7 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 14 βαθμούς Κελσίου στα βόρεια, από 5 έως 15 στα κεντρικά, από 6 έως 16 στα δυτικά, από 7 έως 17 στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και από 9 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική θα επικρατούν λίγες παροδικές νεφώσεις οι οποίες αργότερα θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς.