Σάββατο 14/4/2018
Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά, οι οποίες τις μεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν στην Ήπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη και ενδέχεται να σημειωθούν πρόσκαιρες μπόρες/καταιγίδες στα ορεινά των περιοχών αυτών.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο έως 5 μποφόρ, από ανατολικές διευθύνσεις στην υπόλοιπη χώρα έως 2 μποφόρ στα ηπειρωτικά, έως 6-7 μποφόρ στα νοτιότερα τμήματα του Ιονίου.
Θερμοκρασία: στους 11-14°C νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά, όχι κάτω από 15-16°C στα νησιωτικά τμήματα. Το μεσημέρι θα φτάσει τους 24-26°C στα ηπειρωτικά και το Ιόνιο, αγγίζοντας και τους 29-30°C στα δυτικά ηπειρωτικά. Στα νησιά του Αιγαίου δε θα ξεπεράσει τους 18-20°C.

 

Κυριακή 15/4/2018
Νεφώσεις αρχικά στα δυτικά που σύντομα μέσα στο πρωί θα επεκταθούν και ανατολικότερα. Από τις προμεσημβρινές και μετά υπάρχει σημαντική πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδας ή σύντομης μπόρας σε ηπειρωτικές ορεινές/ημιορεινές περιοχές (κυρίως κατά μήκος της Πίνδου, Πελοποννήσου και δυτικής Κρήτης).
Άνεμοι: χωρίς μεταβολή όσον αφορά τις διευθύνσεις. Θα ενταθούν στο νότιο Ιόνιο φτάνοντας και τα 8 μποφόρ. Έως 7 μποφόρ στο βορειοανατολικό Αιγαίο.
Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές, ωστόσο στα δυτικά ηπειρωτικά και κυρίως στη δυτική Πελοπόννησο ο υδράργυρος το μεσημέρι θα αγγίξει και τους 30-32°C.

 

Ο καιρός φαίνεται να γίνεται πιο άστατος μέσα στη Δευτέρα όπως τονίσαμε και ΕΔΩ. Μείνετε συντονισμένοι στο northmeteo.gr για να ενημερώνεστε μέσα από τα τακτικά δελτία μας.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.