Τοπικές βροχές και καταιγίδες θα απασχολήσουν τα βόρεια την Πέμπτη και κυρίως την Παρασκευή, με την θερμοκρασία να μην μεταβάλλεται αισθητά.

Πέμπτη: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα αυξηθούν στα βόρεια και τις απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, κατά τόπους και σε πεδινά τμήματα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5-6 και τοπικά 7 μποφορ στο Αιγαίο, ενώ στα υπόλοιπα μεταβλητοί 3-4 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 37 βαθμούς στα βόρεια, από 22 έως 38 στα κεντρικά, 22 έως 37 στα δυτικά (Έως και 40 στη δυτική Στερεά) και από 22 έως 36 στα ανατολικά και νότια. Στο Αιγαίο θα κυμανθεί από 23 έως 26 βαθμούς. Στο ανατολικό Αιγαίο και στην Κρήτη η μέγιστη θα είναι 4-5 βαθμούς υψηλότερη.

Στην Αττική θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βοριάδες 4-5 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 36 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες το απόγευμα θα αυξηθούν και το απόγευμα υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών ή καταιγίδων κυρίως στα βορειοδυτικότερα τμήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς.

Παρασκευή: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα αυξηθούν στα κεντρικά βόρεια και τις απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες με έμφαση στα ορεινά στην Θεσσαλία. Στην Μακεδονία τα φαινόμενα θα είναι εντονότερα και πιο γενικευμένα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5-6 και τοπικά 7 μποφορ στο Αιγαίο, ενώ στα υπόλοιπα μεταβλητοί 3-4 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 34 βαθμούς στα βόρεια, από 22 έως 37 στα κεντρικά, 22 έως 38 στα δυτικά και από 22 έως 36 στα ανατολικά και νότια. Στο Αιγαίο θα κυμανθεί από 23 έως 27 βαθμούς. Στο ανατολικό Αιγαίο και στην Κρήτη η μέγιστη θα είναι 4-5 βαθμούς υψηλότερη.

Στην Αττική θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 36 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες το απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς.