Με ιδιαίτερη έκπληξη είδαμε πριν λίγη ώρα ανάρτηση πρώην μέλους της ομάδας μας, η οποία μας φωτογράφιζε και υπονοούσσε οτι το northmeteo.gr συνεργάστηκε με άτομα που πρόσφατα αποχώρησαν απο την ομάδα του.

Παρότι δεν μας αρέσουν τέτοιου είδους παρεμβάσεις είμαστε υποχρεωμένοι να αποκαταστήσουμε την αλήθεια.

Καταρχάς το northmeteo.gr ουδέποτε συνεργάστηκε και θα συνεργαστεί με άτομα που έχουν αποχωρήσει απο την εν’ λόγω ομάδα. Όλα τα υπόλοιπα αποτελούν αποκοιήματα της φαντασίας ορισμένων ή προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων. Είναι λογικό όταν βλέπεις το πολυδιαφημισμένο εγχείρημα σου να πιάνει πάτο και οι πρώην συνεργάτες σου να σε εγκαταλείπουν να ασχολείσαι και πάλι με το northmeteo.gr

Σε αυτή την κατρακύλα δεν θα σε ακολουθήσουμε αλλά δεν θα σου επιτρέψουμε επ ουδενί να προσβάλεις και να αμαυρώνεις την προσπάθεια και την επιστημονικότητα της ομάδας μας.

Το northmeteo.gr αποτελείται από επιστήμονες ( ανθρώπους που έχουν σπουδάσει την επιστήμη της μετεωρολογίας ) και καιρόφιλους ερασιτέχνες. Και τους μεν και τους δε είσαι πολύ λίγος για να τους πιάσεις στο στόμα σου, όταν είσαι ανίκανος να αντιληφθείς βασικές έννοιες της φυσικής που διδάσκονται στο δημοτικό ( τα γραπτά μένουν)…

Και όπως έλεγε και ο Μπαλζάκ: “Για τους ηλίθιους, το κενό μοιάζει με βάθος. Για τον αμαθή το βάθος είναι ασύλληπτο. Έτσι εξηγείται ο θαυμασμός των ανθρώπων για όλα όσα δεν καταλαβαίνουν.” 

Με εκτίμηση,

northmeteo.gr