Περιορίζεται στα βορειοδυτικά ορεινά κυρίως τμήματα ο άστατος καιρός, ενώ άνοδο θα παρουσιάσει η θερμοκρασία

 

Μπορείτε να ακολουθείτε το γκρουπ μας στο facebook, αλλά και το κανάλι μας στο youtube όπου αναμένεται συνεχής ενημέρωση με πλούσιο φωτο-βιντεο-ρεπορτάζ.

 

Την Δευτέρα 10/8 αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις στην Ήπειρο, την Δυτική Μακεδονία, την ορεινή Θεσσαλία και την βόρεια ορεινή Στερεά και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν απο βόρειες διευθυνσεις 4-5 έως και τοπικά 6-7 μποφορ στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 στα κεντρικά και βόρεια (Στην Θράκη θα είναι 2-3 βαθμούς υψηλότερη), από 21 έως 34 στα δυτικά και νότια, από 21 έως 31 στα ανατολικά ηπειρωτικά, και από 24 έως 32 στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5-6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 30 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικες νεφώσεις. Το απόγευμα υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 30 βαθμούς.

 

Την Τρίτη 11/8 αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις στην Ήπειρο, την Δυτική Μακεδονία, την ορεινή Θεσσαλία και την βόρεια ορεινή Στερεά και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν απο βόρειες διευθυνσεις 5-6 έως και τοπικά 7 μποφορ στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 35 στα κεντρικά και βόρεια, από 21 έως 36 στα δυτικά και νότια, από 21 έως 34 στα ανατολικά ηπειρωτικά, και από 24 έως 33 στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4-5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς.