Καλοκαιρία στα περισσότερα τμήματα, λίγες βροχές στα δυτικά και το Ανατολικό Αιγαίο

 

Μπορείτε να ακολουθείτε το γκρουπ μας στο facebook, αλλά και το κανάλι μας στο youtube όπου αναμένεται συνεχής ενημέρωση με πλούσιο φωτο-βιντεο-ρεπορτάζ.

 

Την Τρίτη 11/2 αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα δυτικά και το Ανατολικό Αιγαίο, καθώς και την Θράκη.

Τοπικές ασθενείς βροχές θα σημειωθούν στα Δωδεκάνησα, και πιθανώς στην Δυτική Στερεά, την βορειοδυτική Πελοπόννησο και τον Έβρο.

Στα υπόλοιπα τμήματα ο καιρός θα είναι βελτιωμένος.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4-5 μποφορ και στα νότια πελάγη 5-6 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 15 στα βόρεια , από 5 έως 16 στα δυτικά και νότια, από 4 έως 17 στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά και από 8 έως 16 στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική θα επικρατεί ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς.

 

Την Τετάρτη 12/2 αναμένεται όμοιο σκηνικό με την Τρίτη αρχικά με λίγες τοπικές βροχές στο Ανατολικό Αιγαίο, στην Ήπειρο, την Δυτική Στερεά και την Θράκη, ενώ στα υπόλοιπα τμήματα θα επικρατούν αραιές νεφώσεις οι οποίες παροδικά θα είναι αυξημένες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια δυτικοί 4-5 μποφορ και στο Βόρειο Αιγαίο ανατολικοί βορειοανατολικοί 5-6 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 15 στα κεντρικά και βόρεια, από 6 έως 18 στα δυτικά και νότια, από 5 έως 17 στα ανατολικά ηπειρωτικά και από 9 έως 17 στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική θα επικρατεί ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί αραιές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 13 βαθμούς.