Βροχές θα απασχολήσουν την Κρήτη από το βράδυ της Τρίτης

 

Την Δευτέρα 13/1 αναμένονται αραιές νεφώσεις οι οποίες θα είναι πυκνότερες στα ανατολικά ηπειρωτικά και τα νότια.

Υπάρχει πιθανότητα τοπικών ασθενών φαινομένων το πρωί στην Ανατολική Θεσσαλία και την Ανατολική Στερεά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφορ στο Αιγαίο και από ανατολικές στο Ιόνιο με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 11 στα κεντρικά και βόρεια, από 3 έως 15 στα δυτικά και νότια, από 3 έως 12 στα ανατολικά ηπειρωτικά και από 6 έως 15 στα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου.

Στην Αττική θα επικρατούν αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. Τοπικές βροχές είναι πιθανό να σημειώνονται το πρωί στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4-5 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 12 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 11 βαθμούς.

 

Την Τρίτη 14/1 αναμένονται αραιές νεφώσεις στο σύνολο της χώρας.

Σταδιακά οι νεφώσεις στα νότια θα πυκνώσουν και τις βραδυνές ώρες και θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες στην Κρήτη, τοπικά και στην νότια Πελοπόννησο.

Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 6-7 μποφορ στο Νότιο Ιόνιο, ενώ στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοανατολικοί 4-5 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 11 στα κεντρικά και βόρεια, από 4 έως 14 στα δυτικά και νότια, από 4 έως 12 στα ανατολικά ηπειρωτικά και από 6 έως 15 στα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου.

Στην Αττική θα επικρατούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 12 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 10 βαθμούς.