Καλός θα είναι ο καιρός στα περισσότερα τμήματα, με λίγες τοπικές βροχές και καταιγίδες να απασχολούν τα βορειότερα ορεινά

Μπορείτε να ακολουθείτε το γκρουπ μας στο facebook, αλλά και το κανάλι μας στο youtube όπου αναμένεται συνεχής ενημέρωση με πλούσιο φωτο-βιντεο-ρεπορτάζ.

 

Την Πέμπτη 13/8 αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ορεινά της Δυτικής και Ανατολικής Μακεδονίας, της Ηπείρου, της Θεσσαλίας και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν απο βόρειες διευθυνσεις 5-6 και τοπικά 7 μποφορ στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως ως 35 στα κεντρικά και βόρεια, από 22 έως 36 στα δυτικά και νότια, από 22 έως 34 στα ανατολικά ηπειρωτικά, και από 24 έως 32 στα νησιά του Αιγαίου.

 

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5-6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 34 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικες νεφώσεις. Το απόγευμα υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς.

 

Την Παρασκευή 14/8 αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ορεινά της Δυτικής και Ανατολικής Μακεδονίας, της Ηπείρου, της Θεσσαλίας και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγιδες.

 

Οι άνεμοι θα πνέουν απο βόρειες διευθυνσεις 5-6 έως και τοπικά 7 μποφορ στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως ως 35 στα κεντρικά και βόρεια, από 22 έως 38 στα δυτικά και νότια, από 22 έως 34 στα ανατολικά ηπειρωτικά, και από 24 έως 32 στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4-5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 32 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 30 βαθμούς.