Τοπικές βροχές θα σημειωθούν κυρίως στα δυτικά και νότια την Κυριακή

 

Μπορείτε να ακολουθείτε το γκρουπ μας στο facebook, αλλά και το κανάλι μας στο youtube όπου αναμένεται συνεχής ενημέρωση με πλούσιο φωτο-βιντεο-ρεπορτάζ.

 

Το Σάββατο 2/11 αναμένονται νεφώσεις τοπικά αυξημένες στην κεντρική και βόρεια χώρα, καθώς και στο Νότιο Αιγαίο. Στα υπόλοιπα τμήματα θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις.

Παράλληλα, τοπικές ασθενείς βροχές θα σημειώνονται στην Κεντρική Μακεδονία.

Οι άνεμοι θα πνέουν από στο Ιόνιο από νότιες διευθύνσεις ανατολικά μεταβλητοί 3-4 μποφορ στα ηπειρωτικά και βορειοανατολικοί 5-6 μποφορ στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου στα βόρεια, από 11 έως 22 στα δυτικά, από 11 έως 18 στα κεντρικά, από 12 έως 20 στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και από 15 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 19 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 15 βαθμούς.

 

Την Κυριακή 03/11 αναμένονται νεφώσεις στα ηπειρωτικά οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και στην Ήπειρο, την Δυτική Στερεά και την Πελοπόννησο  θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως μετά το μεσημέρι.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3-4 μποφορ στα ηπειρωτικά, 6-7 μποφορ στο Ιόνιο και 5-6 μποφορ στο Αιγαίο, με βαθμιαία ενίσχυση το βράδυ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου στα βόρεια, από 11 έως 21 στα δυτικά, από 11 έως 19 στα κεντρικά, από 12 έως 20 στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και από 15 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική θα επικρατούν νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4-5 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 20 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 18 βαθμούς.