Επανέρχονται οι τοπικές βροχές και καταιγίδες τις απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά

Μικρή υποχώρηση θα παρουσιάσει η θερμοκρασία

 

Μπορείτε να ακολουθείτε το γκρουπ μας στο facebook, αλλά και το κανάλι μας στο youtube όπου αναμένεται συνεχής ενημέρωση με πλούσιο φωτο-βιντεο-ρεπορτάζ.

 

Την Πέμπτη 2/7 αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια ορεινά οι οποίες το απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στην Ήπειρο, την Δυτική Μακεδονία και κατά τόπους στα υπόλοιπα ορεινά της Μακεδονίας.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5-6 μποφορ στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 35 στα κεντρικά και βόρεια, από 22 έως 39 στα δυτικά και νότια, από 22 έως 35 στα ανατολικά ηπειρωτικά, και από 24 έως 33 στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4-5 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Υπάρχει πιθανότητα μεμονωμένων βροχών στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς.

 

Την Παρασκευή 3/7 αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν στα βόρεια ηπειρωτικά και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες στην Ήπειρο, τα ορεινά της Θεσσαλίας, της Στερεάς και της Μακεδονίας.

Τις απογευματινές-βραδινές ώρες υπάρχει πιθανότητα τα φαινόμενα να επεκταθούν και σε άλλες περιοχές στην Κεντρική Μακεδονία

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5-6 μποφορ στο Αιγαίο, με εξασθένηση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 36 στα κεντρικά και βόρεια, από 22 έως 37 στα δυτικά και νότια, από 22 έως 35 στα ανατολικά ηπειρωτικά, και από 24 έως 32 στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 35 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες μετά το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες στα ορεινά. Πρός τις απογευματινές – βραδινές ώρες υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής και στην πόλη τοπικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ με εξασθένηση και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς.