Συνεχίζονται οι βροχές και οι καταιγίδες σε αρκετά μέρη της χώρας

 

Μπορείτε να ακολουθείτε το γκρουπ μας στο facebook, αλλά και το κανάλι μας στο youtube όπου αναμένεται συνεχής ενημέρωση με πλούσιο φωτο-βιντεο-ρεπορτάζ.

 

Την Τετάρτη 20/11 αναμένονται αρχικά βροχές και καταιγίδες στην Δυτική Ελλάδα, οι οποίες τοπικά θα είναι έντονες.

Βροχές θα σημειωθούν τις πρωινές ώρες, στην Θεσσαλία και στην Μακεδονία

Από το μεσημέρι και μετά οι βροχές θα εξασθενήσουν στις άνω περιοχές, και θα επεκταθούν στην υπόλοιπη νότια ηπειρωτική Ελλάδα και στην Θράκη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις στο Αιγαίο 5-6 μποφορ και στα υπόλοιπα μεταβλητοί 3-4 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά και βόρεια, από 12 έως 20 στα δυτικά, από 13 έως 21 στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και από 15 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική αναμένονται παροδικές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα αυξηθούν και το απόγευμα θα σημειωθεί πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν Νότιοι 4-5 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 20 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με βροχές τις πρωινές και μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 19 βαθμούς.

 

Την Πέμπτη 21/11 αναμένονται αρχικά τοπικές βροχές στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και την Δυτική Πελοπόννησο.

Σταδιακά από το απόγευμα οι βροχές θα επεκταθούν στην Κεντρική Μακεδονία, την Θεσσαλία, την Στερεά και την υπόλοιπη Πελοπόννησο.

Καταιγίδες θα σημειωθούν κυρίως στα νότια παραθαλάσσια τμήματα, το Αιγαίο και στην Δυτική Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις στο Αιγαίο 5-6 μποφορ, στο υπόλοιπο Αιγαίο από νότιες 4-5 μποφορ και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 4-5 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά και βόρεια, από 12 έως 20 στα δυτικά, από 13 έως 21 στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και από 15 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική θα επικρατούν νεφώσεις με παροδικές βροχές κυρίως μετά το μεσημέρι, ενώ υπάρχει πιθανότητα καταιγίδας. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 21 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατούν νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους κυρίως μετά το μεσημέρι, ενώ το βράδυ τα φαινόμενα θα ενταθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 18 βαθμούς.