Τοπικές βροχές θα απασχολήσουν κυρίως την δυτική Ελλάδα μέχρι το Σάββατο

 

Μπορείτε να ακολουθείτε το γκρουπ μας στο facebook, αλλά και το κανάλι μας στο youtube όπου αναμένεται συνεχής ενημέρωση με πλούσιο φωτο-βιντεο-ρεπορτάζ.

 

Την Παρασκευή 20/12 αναμένονται αραιές νεφώσεις οι οποίες θα είναι αυξημένες στα δυτικά και βόρεια.

Βροχές θα σημειώνονται κατά διαστήματα στην δυτική Ελλάδα, κατά τόπους και στην παράλια Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο.

Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα το πρωί στα ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέχρι 5-6 μποφορ στα πελάγη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά και βόρεια, από 7 έως 17 στα δυτικά, από 8 έως 17 στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και από 9 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική θα επικρατεί ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4-5 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατούν αραιές νεφώσεις διαστήματα αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 13 βαθμούς.

 

Την Σάββατο 21/12 αναμένονται αραιές νεφώσεις οι σταδιακά θα πυκνώσουν.

Τοπικές βροχές θα σημειώνονται κατά διαστήματα στην δυτική Ελλάδα, και στο Ανατολικό Αιγαίο.

Τις βραδυνές ώρες τα φαινόμενα στο Ιόνιο και την Ήπειρο θα ενταθούν και θα σημειωθούν τοπικές καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέχρι 5-6 και τοπικά 7 μποφορ στα πελάγη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά και βόρεια, από 7 έως 17 στα δυτικά, από 8 έως 17 στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και από 9 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική θα επικρατούν αραιές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4-5 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατούν αραιές νεφώσεις διαστήματα αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς.