Καλός θα είναι ο καιρός στα περισσότερα τμήματα, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο

 

Μπορείτε να ακολουθείτε το γκρουπ μας στο facebook, αλλά και το κανάλι μας στο youtube όπου αναμένεται συνεχής ενημέρωση με πλούσιο φωτο-βιντεο-ρεπορτάζ.

 

Την Τρίτη 21/1 αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες το πρωί θα είναι αυξημένες στην Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Κρήτη.

Τις πρωινές ώρες υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων ασθενών βροχών στην Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3-5 έως 6-7 και τοπικά 8 μποφορ στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 7 στα κεντρικά και βόρεια, από 3 έως 12 στα δυτικά και νότια, από 2 έως 10 στα ανατολικά ηπειρωτικά και από 6 έως 12 στα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου.

Στην Αττική θα επικρατούν τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα κυρίως το πρωί. Πιθανότητα ασθενών φαινομένων το πρωί στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5-6 μποφορ με εξασθένηση και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 9 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4-5 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 7 βαθμούς.

 

Την Τετάρτη 22/1 αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις σε όλη την χώρα, οι οποίες πρόσκαιρα θα αυξηθούν το απόγευμα στα βόρεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3-5 έως 6-7 μποφορ στο Αιγαίο με εξασθένηση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 9 στα κεντρικά και βόρεια, από 3 έως 12 στα δυτικά και νότια, από 2 έως 12 στα ανατολικά ηπειρωτικά και από 6 έως 13 στα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου.

Στην Αττική θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 12 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 9 βαθμούς.