Συνεχίζεται ο άστατος καιρός στα περισσότερα ηπειρωτικά, αλλά τοπικά και σε νησιωτικά τμήματα

 

Μπορείτε να ακολουθείτε το γκρουπ μας στο facebook, αλλά και το κανάλι μας στο youtube όπου αναμένεται συνεχής ενημέρωση με πλούσιο φωτο-βιντεο-ρεπορτάζ.

 

Την Τρίτη 23/6 αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές ή καταιγίδες τις πρωινές ώρες στις Κυκλάδες και το ανατολικό-βορειοανατολικό Αιγαίο. Σταδιακά τα φαινόμενα θα περιοριστούν στο βορειοανατολικό Αιγαίο.

Τις μεσημβρινές – πρώτες απογευματινές ώρες, τοπικές βροχές και καταιγίδες θα σημειώνονται στα περισσότερα ηπειρωτικά τμήματα με εξαίρεση την πεδινή Θεσσαλία, καθώς και τη νότια Πελοπόνησο.

Τα φαινόμενα θα είναι εντονότερα στην Ανατολική Μακεδονία και την Θράκη, την Κεντρική Μακεδονία τοπικά, την Ήπειρο, την Στερεά και την βόρεια Πελοπόννησο.

Τα φαινόμενα θα περιοριστούν μέχρι αργά το απόγευμα στο Βόρειο Αιγαίο και σε παραθαλάσσια τμήματα της Μακεδονίας και της Θράκης τοπικά.

Τοπικές βροχές ή καταιγίδες θα σημειωθούν και στην Κρήτη, κυρίως στα ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και στο Νότιο Αιγαίο

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 στα κεντρικά και βόρεια, από 18 έως 28 στα δυτικά και νότια, από 18 έως 29 στα ανατολικά ηπειρωτικά, και από 19 έως 25 στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια τμήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 27 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες θα είναι αυξημένες τοπικά και τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες θα σημειωθούν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς.

 

Την Τετάρτη 24/6 αναμένονται νεφώσεις οι οποίες μέχρι τις μεσημβρινές – πρώτες απογευματινές ώρες θα αυξηθούν στα περισσότερα ηπειρωτικά και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες στην Μακεδονία και την Θράκη, την βόρεια Θεσσαλία, την Ήπειρο, την Στερεά και την βόρεια Πελοπόννησο.

Τα φαινόμενα θα είναι εντονότερα στην Ήπειρο, την Δυτική Στερεά και την βόρεια Θεσσαλία.

Τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην ηπειρωτική Δυτική χώρα μέχρι τις βραδινές ώρες.

 

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ στο Νότιο Αιγαίο δυτικοί βορειοδυτικοί 4-5 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 στα κεντρικά και βόρεια, από 18 έως 32 στα δυτικά και νότια, από 18 έως 29 στα ανατολικά ηπειρωτικά, και από 19 έως 27 στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες γρήγορα θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες οι οποίες τοπικά πιθανόν να είναι έντονες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 26 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις πρωινές ώρες θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες στα ορεινά, πρόσκαιρα πιθανόν και σε άλλες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ με εξασθένηση και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς.