Περιορίζεται ο άστατος καιρός σε ηπειρωτικότερα τμήματα

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

 

Μπορείτε να ακολουθείτε το γκρουπ μας στο facebook, αλλά και το κανάλι μας στο youtube όπου αναμένεται συνεχής ενημέρωση με πλούσιο φωτο-βιντεο-ρεπορτάζ.

 

Την Πέμπτη 25/6 αναμένονται νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα αυξηθούν στα ηπειρωτικά και τις μεσημβρινές – πρώτες απογευματινές ώρες, τοπικές βροχές και καταιγίδες θα σημειώνονται στην ορεινή κυρίως ηπειρωτική Πελοπόννησο, την ορεινή Στερεά (κυρίως στην Δυτική), την ορεινή Θεσσαλία, την Ήπειρο, την Δυτική Μακεδονία, την Ανατολική Μακεδονία και την Θράκη.

Στην Κεντρική Μακεδονία τα φαινόμενα θα εντοπίζονται κυρίως στα ορεινά, και πιθανόν πρόσκαιρα και σε πεδινά τμήματα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5-6 μποφορ στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 στα κεντρικά και βόρεια, από 19 έως 32 στα δυτικά και νότια, από 18 έως 30 στα ανατολικά ηπειρωτικά, και από 20 έως 29 στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ορεινότερα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 29 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες θα είναι αυξημένες τοπικά τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες και θα σημειωθούν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδες στα ορεινά και πιθανόν πρόσκαιρα και σε άλλα τμήματα του νομού τοπικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 28 βαθμούς.

 

Την Παρασκευή 26/6 αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην Εύβοια με τοπικές βροχές ή καταιγίδες τις πρωινές ώρες.

Τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες τοπικές βροχές και καταιγίδες θα σημειώνονται στα ορεινά ηπειρωτικά της Δυτικής Στερεάς, της Ηπείρου, της Μακεδονίας και στην Θράκη και σε πεδινότερα τμήματα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5-6 και σταδιακά 7 μποφορ στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 στα κεντρικά και βόρεια, από 19 έως 35 στα δυτικά και νότια, από 19 έως 30 στα ανατολικά ηπειρωτικά, και από 21 έως 29 στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 28 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές ώρες θα είναι τοπικά αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ με εξασθένηση και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 28 βαθμούς.