Τοπικές βροχές αναμένονται κατά τόπους στην χώρα

 

Μπορείτε να ακολουθείτε το γκρουπ μας στο facebook, αλλά και το κανάλι μας στο youtube όπου αναμένεται συνεχής ενημέρωση με πλούσιο φωτο-βιντεο-ρεπορτάζ.

 

Την Πέμπτη 28/11 αναμένεται αρχικά βελτιωμένος καιρός, εκτός από την δυτική χώρα και τα Δωδεκάνησα οπού και θα σημειώνονται τοπικές βροχές.

Από το μεσημέρι και μετά οι βροχές θα ενταθούν στα δυτικά και μέχρι το βράδυ θα επεκταθούν στο Ανατολικό Αιγαίο, την Κρήτη, την Δυτική και Ανατολική Μακεδονία και την Θράκη.

Πρόσκαιρες βροχές θα σημειωθούν στην Κεντρική Μακεδονία.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί στα πελάγη 5-6 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά και βόρεια, από 12 έως 18 στα δυτικά, από 12 έως 18 στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και από 14 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 18 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται τοπικές νεφώσεις οι οποίες αργότερα θα αυξηθούν και το βράδυ θα σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 17 βαθμούς.

 

Την Παρασκευή 29/11 αναμένονται αρχικά βροχές στην Θράκη, το Ανατολικό Αιγαίο, την Δυτική Ελλάδα, ενώ λίγες τοπικές βροχές θα σημειωθούν και στην Ανατολική Στερεά.

Από το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα βελτιωθεί.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 4-5 και τοπικά 6 μποφορ στα πελάγη, έως 7 μποφορ τοπικά στο Νότιο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά και βόρεια, από 11 έως 18 στα δυτικά, από 12 έως 20 στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και από 14 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική θα επικρατούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιδυτικοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 20 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς.