Υποχωρεί ο άστατος καιρός, εκτός απο μεμονωμένες περιοχές στα νότια, ενώ παράλληλα η θερμοκρασία σημειώνει μικρή πτώση

 

Μπορείτε να ακολουθείτε το γκρουπ μας στο facebook, αλλά και το κανάλι μας στο youtube όπου αναμένεται συνεχής ενημέρωση με πλούσιο φωτο-βιντεο-ρεπορτάζ.

 

Την Τετάρτη 8/7 αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες θα είναι αυξημένες κατά τόπους στην Χαλκιδική και την παράκτια Ανατολική Μακεδονία και θα σημειωθούν τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες.

Τοπικές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά της Δυτική Στερεάς, την Πελοπόννησο (κυρίως στα νότια) και την Δυτική Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν απο βόρειες διευθυνσεις 5-6 έως 7 μποφορ στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 στα κεντρικά και βόρεια, από 19 έως 34 στα δυτικά και νότια, από 19 έως 30 στα ανατολικά ηπειρωτικά, και από 23 έως 32 στα νησιά του Αιγαίου.

 

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5-6 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 30 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Αργά το απόγευμα και κυριως την νύχτα βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν και στην πόλη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί και αργότερα μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 27 βαθμούς.

 

Την Πέμπτη 9/7 αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις.

Τοπικές βροχές ή καταιγίδες θα σημειωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στη νοτιοδυτική Πελοπόννησο.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5-6 μποφορ εως 7-8 μποφορ στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 31 στα κεντρικά και βόρεια, από 19 έως 31 στα δυτικά και νότια, από 19 έως 30 στα ανατολικά ηπειρωτικά, και από 23 έως 30 στα νησιά του Αιγαίου.

 

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με τοπικες βροχές τις πρωινες και μεσημβρινες ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 6-7 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 28 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν τις πρωινές ώρες μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 29 βαθμούς.