Με καλοκαιρία και κρύο τις πρωινές ώρες θα ξεκινήσει η νέα εβδομάδα

 

Μπορείτε να ακολουθείτε το γκρουπ μας στο facebook, αλλά και το κανάλι μας στο youtube όπου αναμένεται συνεχής ενημέρωση με πλούσιο φωτο-βιντεο-ρεπορτάζ.

 

Την Κυριακή 9/2 αναμένεται καλός καιρός στα περισσότερα τμήματα με τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια, τα ανατολικά ηπειρωτικά και την Πελοπόννησο.

Λίγες τοπικές βροχές θα σημειωθούν στην δυτική Πελοπόννησο.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και στο Νότιο Αιγαίο βόρειοι-βορειοδυτικοί 5-6 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 9 στα κεντρικά και βόρεια (Στην Θράκη θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη), από 1 έως 12 στα δυτικά και νότια, από 1 έως 9 στα ανατολικά ηπειρωτικά και από 6 έως 10 στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 8 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 8 βαθμούς.

 

Την Δευτέρα 10/2 αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά δυτικοί 4-5 μποφορ, στα νότια έως 6 μποφορ και στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις 4-5 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 11 στα βόρεια, από 0 έως 12 στα κεντρικά, από 1 έως 13 στα δυτικά και νότια, από 1 έως 12 στα ανατολικά ηπειρωτικά και από 6 έως 13 στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 12 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 10 βαθμούς.