Συνεχίζεται ο άστατος καιρός με τοπικές βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά τμήματα.

Δευτέρα: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα κεντρικά, δυτικά και βόρεια, με τοπικές βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, την Δυτική, Κεντρική Μακεδονία, καθώς και την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι καλός.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις 4-5 και τοπικά στα νότια έως 6 μποφορ και στα δυτικά δυτικοί 3-4 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς στα βόρεια, από 15 έως 26 στα κεντρικά, ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και από 14 έως 22 βαθμούς στα δυτικά (Στην Ήπειρο θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη). Στο Αιγαίο θα κυμανθεί από 17 έως 25 βαθμούς.

Στην Αττική θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς.

Τρίτη: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες θα είναι αυξημένες στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια, καθώς και την ορεινή Πελοπόννησο και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες με έμφαση στα ορεινά τμήματα και τοπικά και σε πεδινά τμήματα κυρίως στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3-4 και στα νότια έως 5 μποφορ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς στα βόρεια, από 15 έως 27 στα κεντρικά, ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και από 14 έως 23 βαθμούς στα δυτικά (Στην Ήπειρο θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη). Στο Αιγαίο θα κυμανθεί από 17 έως 24 βαθμούς.

Στην Αττική θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες θα δώσουν τοπικές βροχές το απόγευμα στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες θα δώσουν τοπικές βροχές ή καταιγίδες στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί και έπειτα μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς.